Gå til hovedinnhold

Litt småplukk til kos og inspirasjon :-)


Først en nydelig film om bøker, og om livet:

Un monde à découvrir - Vidéo Dailymotion

Så fikk jeg så lyst til å dele noen kontaktannonser jeg leste i The New York Review of Books, dette er fra 27.oktober 2012 (hvis noen har lyst til å svare :-) )

"Erotic Explosion. Let me blow your mind, your ultimate erogenous zone. Provocative talk with educated beauty. No limits."

"I think old, fat, disabled, and/or ugly people should be allowed some talk, touching and happiness in this life in NYC. I like walking, picnics, gardening, Pilates, reading, classical music, opera, art museums, wine, cooking, holding hands, hugs. No sex, weight, age, sex or photo necessary."

Ganske sprekt! Det som også er ganske sprekt er denne videoen av en ung kvinne som leser en bok mens det skjer noe ganske usømmelig under bordet, noe som tydelig kommer frem etterhvert. Det er etterhvert flere kvinner som har latt seg filme i lignende situasjoner og dette er et prosjekt av kunstneren Clayton  Cubitt. Navnet på prosjeketet er Hysterical Literature.
Klippet under handler ikke direkte om litteratur, men det er jo en spesiell tekst, og jeg liker humoren :-)Og så avslutter jeg med noen bilder fra en tegneseriebok fra Nina Hemmingsson. Boka heter: Jeg er kjæresten din nå. Jeg digger tekstene, men har nok litt mer problemer med tegningene. Syns alle menneskene ligner på griser.


Da er dagens småsnakk over, og jeg har klart det store kunststykket å ikke skrive noe som helst om 49 + 1 antydninger av en spesiell farge - i det hele tatt!Kommentarer

 1. Stilig tegneserie! Den fikk jeg lyst til å lese mer av :-)

  SvarSlett
 2. Ah, så fint at Hemmingsoms bøker er oversatt til norsk :)

  SvarSlett
 3. Karin: Ja, den er veldig stiling, og jeg digger tekstene!

  Erika: Hei, og ja, det er skikkelig fint!

  SvarSlett
 4. Morsomt at du legger ved Black Debbath video, mamma <3

  SvarSlett
 5. Morsomt at du leser og kommenterer bloggen min kjære datter <3

  SvarSlett
 6. ew program, the property foreclosure process can pick up where it was left off.


  Feel free to visit my site; facebookofsex

  SvarSlett
 7. I�m not that much of a online reader to be honest but your
  blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later. Many thanks

  Also visit my blog post: dating adults

  SvarSlett
 8. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have
  truly enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing
  to your rss feed and I hope you write again soon!

  my webpage; facebook of sex

  SvarSlett
 9. magnificent points altogether, you just received a new reader.
  What may you recommend about your publish that you just made a few days in the past?
  Any sure?

  Check out my page - dating with dates

  SvarSlett
 10. ent objectives for losing belly fat. While
  certain drugs in the short term solve the matter, the unpleasant side effects are not worth
  it, they usually never offer more than a non permanent
  solution. It's a known fact that 95% of fad diet plans fail.
  for sharing your thinking on this web site.

  My web site :: facebook for sex

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Har Vigdis Hjorth gitt oss hovednøkkelen til sitt forfatterskap med Arv og miljø?

Lekkasjer
Ingunn Øklands anmeldelse av Vigdis Hjorths siste bok, Arv og miljø (Hjorth, 2016)i Aftenposten 11. september og debatten Aftenposten initierte med sin ”etterforskning” av Vigdis Hjorths liv ble starten på høstens store virkelighetsdebatt. Økland avsluttet sin anmeldelse med denne konklusjonen:
«I mine øyne blir romanen stående og dirre i spenningsfeltet mellom dikt og liv og alle de etiske problemstillingene denne sammenblandingen fører med seg. Faktisk er dette en romanutgivelse som lettere lar seg forsvare jo virkeligere incesthistorien er. Skulle anklagen være oppdiktet, har både forfatter og forlag kastet et mistankens lys over en uskyldig person.» (Økland, 2016a)
I Arv og miljø er hovedpersonen den godt voksne Bergljot som for mange år siden brøt med familien. Romanen begynner med at det er fem måneder siden faren døde, og Bergljot ser tilbake på hendelsene som førte til bruddet med familien og hva som skjedde etter at to av søsknene fikk tilbud om å overta foreldrenes t…

Helga Hjorth : Fri vilje : Kagge : 306 sider

Publisert i Altaposten 14. august 2017

Befriende, modig og forløsende!
Helga Hjorth, Vigdis Hjorths yngste søster har skrevet en roman der hun formidler sin opplevelse av å være en del av et litterært univers – uten mulighet for å svare på det hun opplever som usannhet og falske minner.
Høsten 2016 ga Vigdis Hjorth ut Arv og miljø. Utgivelsen skapte mye støy, og var tema for mange debatter både i og utenfor de litterære miljøene. Bølgene var så kraftige at etterdønningene fremdeles kjennes ett år etter, og med Helga Hjorths roman har debatten blusset opp igjen. Mange mente at Arv og miljø var en selvbiografisk roman, noe Vigdis Hjorth hardnakket dementerte. Hun sa i flere intervju at hvis hun ville skrive en roman om eget liv ville hun kalle hovedpersonen Vigdis, og ikke Bergljot, slik hun hadde gjort i Arv og miljø.
Helga Hjorth har benyttet det samme magiske grepet – det som gjør at man kan skrive selvbiografisk, og likevel kalle det en roman – hun har byttet ut navnene på alle invol…